Overnachten? Campinglemaire.nl Bed & Breakfast

JULIANADORP AAN ZEE – Ons bedrijf en minicamping zijn wegens werkzaamheden beperkt geopend. Het is verplicht tenminste 2 werkdagen vooraf per e-mail te reserveren en vooraf een afspraak te maken wanneer u ons wilt bezoeken of bij ons wilt overnachten.

Wij zijn doorgaans voor vragen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 – 12:00 en 14.00 – 17.00 uur en per e-mail: info @ boerderijspoorzicht.nl

Camping Le Maire biedt in het seizoen ook mogelijkheid tot overnachten in onze Bed & Breakfast. Alle gegevens vindt u hiernaast onder het kopje ‘Onze Bed & Breakfast‘. Profiteer van voordelige prijzen en nette kamers. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor logies en pension. Onze camping is op afspraak met reservering momenteel beperkt geopend voor kampeerders tussen 15 maart en 31 oktober 2023 en de Bed & Breakfast slechts bij beschikbaarheid. Let op: vooraf reserveren per e-mail of telefoon verplicht. Huisdieren op de kamer zijn zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

IMG_4804

Recreatieruimte Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

afbeelding eigendom Boerderij Spoorzicht - niet gebruiken zonder voorafgaande toestemming

Camping Le Maire

Bezoek Camping Le Maire – Boerderij Spoorzicht

Wegens werkzaamheden zijn wij beperkt geopend. Camping Le Maire is jaarlijks vooraf op afspraak geopend tussen 15 maart en 31 oktober voor kampeerders met een reservering en bevindt zich langs de Duinenroute voor fietsers in Noord-Holland (knooppunt 9 – 10) vlak naast de Floratuin Julianadorp. Onze camping ligt op circa 17 minuten fietsen van het strand (Strandslag Julianadorp 4,8 kilometer) met in de omgeving een veelvoud aan activiteiten.

de Kop van Noord-Holland

de Kop van Noord-Holland

Onze zomercamping is gevestigd tussen Julianadorp, Den Helder en Breezand en is door zijn plaatsing een ideale uitvalsbasis om het gebied te verkennen. De havens van Den Helder en Den Oever (Wieringen) en de polder Anna Paulowna zijn voor dagtochten zeer goed bereikbaar. In de nabije omgeving ligt dierentuin en landgoed Hoenderdaell. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo wekken wij ondermeer electriciteit op d.m.v. zonnecellen.

Wij zijn nadrukkelijk een authentieke boerencamping en de locatie – naast een naburig bloembollenteeltbedrijf – brengt met zich mee dat er in het hoogseizoen wanneer er gerooid wordt (gedurende juli – begin augustus) sprake is van landbouwverkeer rondom het bedrijf. Heeft u kinderen jonger dan 12 jaar is onze camping daarom in deze periode misschien voor u minder geschikt. U bent natuurlijk van harte welkom om op afspraak eerst vrijblijvend een kijkje te nemen.

Wij ontvangen van harte campers maar hebben op dit moment helaas nog geen voorziening voor het legen van uw chemisch toilet wanneer deze niet-biologisch afbreekbare middelen bevat i.v.m. onze septic tank. Eventuele huisdieren zijn welkom maar dienen wel steeds te zijn aangelijnd. Wanneer u tenminste 2 werkdagen vooraf e-mailt of belt houden wij graag rekening met uw komst.

Met vriendelijke groet, Camping Le Maire – Boerderij Spoorzicht, Julianadorp aan Zee

afbeelding eigendom Boerderij Spoorzicht - niet gebruiken zonder voorafgaande toestemming

Camping Le Maire – Julianadorp aan Zee