Overnachten? Campinglemaire.nl Bed & Breakfast

JULIANADORP AAN ZEE – Ons bedrijf en minicamping zijn wegens werkzaamheden beperkt geopend. Het is verplicht tenminste 2 werkdagen vooraf per e-mail te reserveren en vooraf een afspraak te maken wanneer u ons wilt bezoeken of bij ons wilt overnachten.

Wij zijn doorgaans voor vragen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 – 12:00 en 14.00 – 17.00 uur en per e-mail: info @ boerderijspoorzicht.nl

Camping Le Maire biedt in het seizoen ook mogelijkheid tot overnachten in onze Bed & Breakfast. Alle gegevens vindt u hiernaast onder het kopje ‘Onze Bed & Breakfast‘. Profiteer van voordelige prijzen en nette kamers. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor logies en pension. Onze camping is op afspraak met reservering momenteel beperkt geopend voor kampeerders tussen 15 maart en 31 oktober 2023 en de Bed & Breakfast slechts bij beschikbaarheid. Let op: vooraf reserveren per e-mail of telefoon verplicht. Huisdieren op de kamer zijn zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

IMG_4804

Recreatieruimte Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

afbeelding eigendom Boerderij Spoorzicht - niet gebruiken zonder voorafgaande toestemming

Camping Le Maire