Overnachten? Campinglemaire.nl Bed & Breakfast

ACTUEEL: Wegens de COVID19 voorschriften voor het maximaal aantal bezoekers is onze minicamping alleen na reservering te bezoeken. De sanitairgebouwen en gemeenschappelijke verblijfsruimte mogen alleen op afspraak gebruikt worden door gasten met een reservering en besloten gezelschappen. Op ons terrein geldt strikt de 1,5 meter-regel voor personen die niet tot 1 huishouden behoren en vragen wij u regelmatig handen te wassen. Wij vragen u bij verkoudheidsklachten thuis te blijven. Bezoek en verblijf zijn alleen toegestaan met goedkeuring van de eigenaar. Kijk voor actuele informatie over Covid19 op VRNHN.NL de overheidspagina van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

JULIANADORP AAN ZEE – Onze camping is jaarlijks van 15 maart tot 1 november geopend. Het is verplicht per e-mail te reserveren of een afspraak te maken wanneer u ons wilt bezoeken of bij ons wilt overnachten.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10-12 en 13-17 uur en per e-mail: info @ boerderijspoorzicht.nl

Camping Le Maire biedt in het seizoen ook mogelijkheid tot overnachten in onze Bed & Breakfast. Alle gegevens vindt u hiernaast onder het kopje ‘Onze Bed & Breakfast‘. Profiteer van voordelige prijzen en nette kamers. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor logies en pension. Onze camping is op afspraak met reservering open voor kampeerders van 15 maart t/m 31 oktober en de Bed & Breakfast slechts bij beschikbaarheid. Let op: vooraf reserveren per e-mail of telefoon verplicht. Huisdieren op de kamer zijn zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

IMG_4804

Recreatieruimte Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

Bed & Breakfast Camping Le Maire

afbeelding eigendom Boerderij Spoorzicht - niet gebruiken zonder voorafgaande toestemming

Camping Le Maire