Bezoek Camping Le Maire – Boerderij Spoorzicht

Wegens werkzaamheden zijn wij beperkt geopend. Camping Le Maire is jaarlijks vooraf op afspraak geopend tussen 15 maart en 31 oktober voor kampeerders met een reservering en bevindt zich langs de Duinenroute voor fietsers in Noord-Holland (knooppunt 9 – 10) vlak naast de Floratuin Julianadorp. Onze camping ligt op circa 17 minuten fietsen van het strand (Strandslag Julianadorp 4,8 kilometer) met in de omgeving een veelvoud aan activiteiten.

de Kop van Noord-Holland

de Kop van Noord-Holland

Onze zomercamping is gevestigd tussen Julianadorp, Den Helder en Breezand en is door zijn plaatsing een ideale uitvalsbasis om het gebied te verkennen. De havens van Den Helder en Den Oever (Wieringen) en de polder Anna Paulowna zijn voor dagtochten zeer goed bereikbaar. In de nabije omgeving ligt dierentuin en landgoed Hoenderdaell. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo wekken wij ondermeer electriciteit op d.m.v. zonnecellen.

Wij zijn nadrukkelijk een authentieke boerencamping en de locatie – naast een naburig bloembollenteeltbedrijf – brengt met zich mee dat er in het hoogseizoen wanneer er gerooid wordt (gedurende juli – begin augustus) sprake is van landbouwverkeer rondom het bedrijf. Heeft u kinderen jonger dan 12 jaar is onze camping daarom in deze periode misschien voor u minder geschikt. U bent natuurlijk van harte welkom om op afspraak eerst vrijblijvend een kijkje te nemen.

Wij ontvangen van harte campers maar hebben op dit moment helaas nog geen voorziening voor het legen van uw chemisch toilet wanneer deze niet-biologisch afbreekbare middelen bevat i.v.m. onze septic tank. Eventuele huisdieren zijn welkom maar dienen wel steeds te zijn aangelijnd. Wanneer u tenminste 2 werkdagen vooraf e-mailt of belt houden wij graag rekening met uw komst.

Met vriendelijke groet, Camping Le Maire – Boerderij Spoorzicht, Julianadorp aan Zee

afbeelding eigendom Boerderij Spoorzicht - niet gebruiken zonder voorafgaande toestemming

Camping Le Maire – Julianadorp aan Zee